Loopbaancoaching

Pure Choice begeleidt mensen met een loopbaanvraagstuk. Mensen die vast zitten in hun functie of op zoek zijn naar een nieuwe functie. De deelnemers worstelen met vragen als: Wat wil ik nu eigenlijk echt? Wat drijft me? Wat is mijn passie? Hoe breng ik mijn diepste wensen in vervulling? Hoe sta ik weer open voor de kansen en mogelijkheden in mijn organisatie?

Resultaat

Na afloop van het loopbaanadvies traject heeft de deelnemer helder welke keuzes voor de toekomst mogelijk zijn. De deelnemer weet in welke werkomgeving en in welke beroepsterreinen hij het beste tot zijn recht komt en wat zijn belangrijkste gedragsvoorkeuren en interesses zijn. Op een introspectieve wijze krijgt de deelnemer inzicht in dieperliggende waarden, drijfveren en overtuigingen. De deelnemer gaat op zoek naar zijn passie en kracht en wordt uitgedaagd om nieuwe keuzes te maken. Het uiteindelijke doel is het daadwerkelijk ondernemen van nieuwe stappen naar een gewenste loopbaan.

Werkwijze

Het vertrekpunt van het traject is de Birkman Methode en vervolgens vindt er een verdieping plaats door middel van een persoonlijke analyse en functie- en marktanalyse. Met deze (persoonlijke, functie- en markt) analyse worden keuzes gemaakt en acties uitgewerkt in een concreet toekomstplan en is er aandacht voor presentatie in de markt middels c.v., sollicitatiebrief en sollicitatiegesprek.

Comments are closed.