Wie

Pure Choice is opgericht door Virginie Kuppens. Zij heeft inmiddels 20 jaar ervaring als trainer, coach en procesbegeleider van verandertrajecten in de zakelijke dienstverlening, justitie, de zorg en het onderwijs. Ze is werkzaam als talent- en teamcoach en als intervisiecoach en trainer voor de rechtbank, huisartsen, apothekers, de TU Eindhoven, Jads Data Science en Nyenrode Business Universiteit.

Ze is afgestudeerd in Cultuur, Organisatie en Management aan de VU te Amsterdam en heeft diverse vakgerelateerde opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot senior coach en procesbegeleider aan de International Association of Social Sciences en opleiding tot Trainer Communicatieve Vaardigheden bij de Trainers Academie. Ze is tevens Gestalttherapeut met als specialisatie stress- en burnoutproblematiek, gecertificeerd Birkmanconsultant en Master ACT Coach.

Ze heeft ruime ervaring als begeleider op vaardigheid-, inzicht, attitude- en procesniveau op het gebied van leiderschap, teambuilding, persoonlijk effectiviteit, communicatie, timemanagement en loopbaanoriƫntatie. Ze werkt vanuit een integratieve aanpak en hanteert methodieken als Gestalt, Transactionele Analyse, ACT, Systeemdenken en de Group Relations benadering.

Haar passie is mensen te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn, zodat ze werken en leven vanuit hun eigen kracht en die keuzes maken waar ze verantwoordelijk voor willen zijn.

Comments are closed.